uniFEST

www.unifest.ro

Cu peste 300 de evenimente în 17 oraşe universitare şi 20.000 de bilete gratuite la muzee, filme, Ateneu sau spectacole de teatru, operă şi operetă, UNIFEST aduce pentru al 13-lea an consecutiv cultura, arta şi educaţia nonformală mai aproape de studenţi.

 

În acest an, găsim în programul evenimentului activităţi diverse, menite să-i aducă pe studenţi mai aproape de cărți, sport, precum şi acţiuni dedicate sănătăţii orale şi domeniului cinematografic. Teatru, folk şi muzici bune, book exchange, cros ori maratonul de scurtmetraje sunt doar câteva dintre elementele ce fac din UNIFEST cel mai de succes festival al culturii.

 

Un adevărat manifest cultural-artistic, UNIFEST are în portofoliu un număr impresionant de studenţi, beneficiari ai celui mai cunoscut festival al tinerilor. Astfel, Uniunea Studenţilor din România (USR) a continuat să crească şi să dobândească deschidere către un număr din ce în ce mai mare de participanţi.

 

Uniunea Studenţilordin România (USR) este o organizaţie umbrelă, la nivel naţional, care reuneşte peste 100 de asociaţii studenţeşti şi de tineret din 17 centre universitare. Scopul statutar al federaţiei este acela de a reprezenta, promova şi apăra drepturile studenţilor, în raport cu actorii relevanţi la nivel naţional, în special cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Tineretului şi Sportului, Parlamentul, Guvernul, Preşedinţia României, precum şi Municipalităţi şi Universităţi.

 

Patreneri