Students Experience

Students Experience s-a infiintat in anul 2013 din dorinta de a oferi clientilor o alternativa la ceea ce exista deja pe piata in materie de programe Work and Travel si Internship-uri in strainatate. Pentru ca intotdeauna exista loc de mai bine si unde concurenta este mai mare, atunci si calitatea serviciilor oferite va creste.
Students Experience reprezinta o echipa formata integral din fosti participanti ai programelor Work and Travel. Putem spune ca avem o experienta (adunata) de peste 30 de ani ca participanti Work and Travel SUA, Grecia sau Spania. Consideram ca aceasta experienta ne deosebeste de restul agentiilor de pe piata din Romania, fiind orientati in primul rand spre relatia dintre noi si client.
Dorim sa fiti intotdeauna satisfacuti de serviciile noastre si sa aveti experiente de neuitat, care sa va determine sa ne recomandati si sa ne cautati in anii urmatori.
Priviti-ne ca un interemediar intre VOI si VISUL AMERICAN, pe care l-am trait la randul nostru si acum vrem sa-l impartim cu cati mai multi participanti ai programelor noastre. De aici si motto-ul nostru: "Your AMERICAN DREAM starts with us!"

 

 

De ce (sa alegi) Students Experience?

  • Avem experienta work and travel si experienta in recrutare;
  • Daca esti din provincie te poti inscrie online, ne trimiti toate actele prin FAN COURIER (noi iti achitam taxele de transport) iar in maxim 24 de ore, avem dosarul tau la sediu;
  • Iti oferim carduri ISIC si YOUTH gratuit daca esti inscris intr-unul din programele noastre (un card valoreaza 30 de LEI);
  • Nu te obligam sa-ti cumperi biletul de avion prin noi, iti vom face o oferta de la una dintre agentiile de turism partenere, insa decizia finala iti apartine tie!
  • Daca te hotarasti sa-ti achizitionezi biletul de avion prin noi, vei avea full refund in caz de refuz de viza si o schimbare de zbor gratuita;
  • Pana la sfarsitul anului platesti 99$ in loc de 200$ taxa de inscriere!
  • Lucram cu CALITATE nu cu cantitate, sponsorii si angajatorii sunt atent selectati pentru a va oferi cea mai buna experienta si o vara de neuitat.
  • Iti oferim asistenta atat in Romania (pentru pregatirea dosarului, obtinerea job-ului, pregatirea pentru interviul de viza, achizitionarea biletului de avion), fara niciun cost suplimentar, cat si in SUA prin intermediul sponsorilor.
  • Nu avem taxe ascunse, nu trebuie sa platesti pentru pregatirea dosarului, sau luni suplimentare de asigurare.

Sediul Central

 

Program:

 Luni - Vineri

09:00 - 17:00

Calea Plevnei, Nr. 76

Sector 1, Bucuresti

Vis-a-vis de Casa de Cultura a Studentilor

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_self">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://www.studentsexperience.ro

Mobil: 0755 020 300 / 0767 760 608

 

Sediul Bld. Expozitiei

 

Program:

 Luni - Vineri

10:00 - 18:00

Bd. Expozitiei, Nr. 1B, Corp A, Parter

Sector 1, Bucuresti

In cadrul Universitatii Romano-Americane

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_self">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://www.studentsexperience.ro

Telefon: 0743 977 799

 

 

Patreneri